Registreren

Maak uw Mijn MAX account aan

Uw profielnaam verschijnt online bij uw reacties (zonder @#$%^)
Uw e-mailadres en wachtwoord gebruikt u om in te loggen

Foto (niet verplicht):

Schakel fineUploader plugin in aub

Gebruiksaanwijzing, Spelregels, Voorwaarden en Privacy

De gastenboeken en forums op de websites van MAX zijn openbaar en bedoeld voor bezoekers die willen praten over onderwerpen uit de uitzendingen van MAX. U bent van harte welkom.

Gebruiksaanwijzing

Deelname aan gastenboeken en forums is gratis. Om mee te doen aan het forum  dient u zich eenmalig te registreren. Als u dat heeft gedaan kunt een discussie starten en reageren op lopende discussies.

Bij uw registratie vragen wij u een werkend e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord op te geven. Direct na registratie ontvangt u een e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. Daarmee bevestigt u uw deelname aan het forum.

Het door u opgegeven wachtwoord wordt door ons versleuteld bewaard. U kunt uw wachtwoord derhalve niet bij ons opvragen. Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt u via de functie ‘Wachtwoord vergeten’ een nieuw wachtwoord opgeven.

Spelregels

Voor een correcte gang van zaken heeft MAX een aantal spelregels opgesteld:

 • Registreert u zich onder uw eigen naam.
 • Het gebruik van meer dan één registraties per persoon is niet toegestaan.
 • Alle informatie die u in uw bericht geeft is voor iedereen toegankelijk. Uw naam kan dus ook op Google verschijnen.
 • Controleer voordat u een nieuwe melding in een forum plaatst of uw onderwerp al besproken is.
 • Formuleer kort en bondig. De maximale lengte van een bericht is 1.250 leestekens, inclusief spaties. Het plaatsen van een bericht hoeft slechts eenmalig.
 • Houd uw mededelingen zakelijk. Kritiek is toegestaan, maar houd het netjes. Berichten met ongepast taalgebruik worden verwijderd.
 • Houd u aan de wet: niet onderbouwde beschuldigingen (waaronder smaad en laster) en bedreigingen zijn strafbare feiten. Bedenk dat er een onderscheid is tussen de uitdrukking “Het zijn oplichters” en “Ik voel mij opgelicht”.
 • Deelnemers aan het forum zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de geplaatste berichten. De berichten in het forum geven per definitie niet de mening van MAX weer.  
 • Het is niet toegestaan om persoonlijke informatie (zoals telefoonnummers, e-mailadressen en privéadressen) in uw bijdrage te vermelden, deze worden ter uwer  bescherming verwijderd.
 • Plaats geen advertenties, commerciële links of links naar ongepaste websites, deze worden verwijderd. 
 • Gebruik geen illegaal materiaal, houd u aan de wet. Indien u vermoedt dat op uw bijdrage rechten van derden rusten vermeldt dit dan als zodanig (citaat). Dit omvat auteursrecht, merknamen, handelsgeheimen, persoonlijke informatie en/of eigendomsrechten.
 • Jonger dan 16 jaar? Natuurlijk mag je meepraten! Vraag wel toestemming aan je ouders voor deelname aan het forum. 
 • MAX behoudt zich het recht voor om bijdragen te verwijderen.
 • MAX kan een gebruiker bij aanhoudende overtreding van de spelregels blokkeren.
 • Gezien de omvang van het forum is het niet mogelijk dat MAX alle berichten en reacties controleert op naleving van de voorwaarden en spelregels.
 • MAX behoudt zich het recht voor om een onderwerp te sluiten, zonder dit vooraf aan te kondigen.

Voorwaarden

Ziet u een bericht dat naar uw mening niet aan de voorwaarden voldoet? Wij raden u aan daarover niet met de afzender in discussie te gaan. Neemt u in dat geval contact op met de redactie: maxonline@omroepmax.nl. Bij de redactie kunt u ook terecht met andere vragen, bijvoorbeeld als uw bericht niet verschijnt.

Alle berichten worden onderworpen aan een automatische controle op ongepast taalgebruik. In het geval uw bericht door ongepast taalgebruik niet wordt gepubliceerd krijgt u daarvan automatisch een e-mailbericht.

MAX behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden en spelregels op ieder moment te wijzigen. Het is aan te bevelen om regelmatig zelf de voorwaarden en gedragsregels te controleren op wijzigingen.

Privacy

Het kan zijn dat de redactie contact met u wil opnemen naar aanleiding van uw bericht. Als gebruiker staat u toe dat de door u opgegeven informatie en uw IP-adres bij registratie en ieder bericht in onze database wordt opgeslagen. Tevens geeft u toestemming dat (uitsluitend) medewerkers van MAX contact met u opnemen naar aanleiding van uw bericht.

MAX verstrekt uw registratiegegevens nimmer aan derden zonder uw  uitdrukkelijke toestemming vooraf.

Bij ernstige wetsovertreding zoals bedreiging, worden registratiegegevens aan politie of justitie verstrekt.

Waarom Mijn MAX?

Met een Mijn MAX account:

 • Kunt u bij alle Omroep MAX websites inloggen
 • Aan- en afmelden nieuwsbrieven
 • Makkelijk uw profiel beheren

Heeft u al eerder bij MAX ingelogd? Dan kunt u uw bestaande profiel gebruiken.

Nog geen Mijn MAX account?